Voorbeeld motivatiebrief

Voorbeeld motivatiebrief
Deze voorbeeld motivatiebrief kunt u gebruiken als u gaat solliciteren. De voorbeeld motivatiebrief is bedoeld als leidraad.

Briljante antwoorden tijdens uw sollicitatiegesprek

100 succesvolle sollicitatiebrieven

Alles over sollicitatiegesprekken

< Naam Adres < Organisatie T.a.v. Adres < < < Plaats , 15 januari 2009 >
Betreft: voorbeeld motivatiebrief
Interessegebieden:
>
>
Geachte mevrouw,heer,
>
Als ……….. weet ik als geen ander wat het is om me over ………………… Per ………………………. Echter, een paar ………………………………………………, vandaar deze sollicitatie op uw verfrissende vacature.
>
De combinatie van ……….., …………….. en ………… spreekt mij erg aan. Vooral omdat deze onderwerpen veel affiniteit hebben met mijn hobby’s, zie ik uw bedrijf als de ideale plek om mijn carrière te starten en deel uit te maken van het ……………. team
>
Zowel op het HBO als op de universiteit heb ik ervaring opgedaan op het gebied van …………. en ……………… Destijds hebben ik op het HBO de eerste prijs binnengesleept met een project om een stichting meer rendabel te maken. Door een creatieve uitvoering, wisten wij een ………….. onderwerp onderwoorden te brengen en de commissie te overtuigen.
>
Daarnaast heb ik op de universiteit, naast veel groepswerk, ook bewezen zelfstandig aan …………. te kunnen werken. Door me te verdiepen en me op bepaalde momenten volledig te richten op het onderwerp heb ik doelgericht een mooi resultaat weten te boeken. De docent vond het een verrijking van de literatuur op het gebied van ……………. en beoordeelde het daarom met een negen.
>
Als afgestudeerd ………… ken ik de noodzaak van het goed analyseren van de ………t en het creatief inspelen op …………… Dit is in stages en projecten vele keren naar voren gekomen, het wordt daarom de hoogste tijd om dit via een echte baan in praktijk te gaan brengen.
>
Ik hoop dat u het bovenstaande aanleiding vindt voor een gesprek, zodat ik u kan overtuigen dat ik degene ben die …………….
>
Met vriendelijke groet,
>
>
>
>
Bijlage: curriculum vitae

CV Maken