Open sollicitatiebrief voorbeeld

Open sollicitatiebrief voorbeeld
Dit open sollicitatiebrief voorbeeld kunt u gebruiken als u gaat solliciteren in de zorg als verpleegkundige. De sollicitatiebrief is bedoeld als leidraad en is met name geschikt bij een open sollicitatie.

< Naam Adres < Organisatie T.a.v. de heer/ mevrouw Adres < < < Plaats , 10 april 2011 Betreft: open sollicitatie < Plaats, 15 april 2010
Briljante antwoorden tijdens uw sollicitatiegesprek

100 succesvolle sollicitatiebrieven

Alles over sollicitatiegesprekken

Betreft: Open sollicitatiebrief verpleegkundige niveau
< < Geachte heer, mevrouw, < Naar aanleiding van mijn afgeronde opleiding in maart 2010 voor verpleegkundige niveau stuur ik u een open sollicitatiebrief. Ik ben fulltime beschikbaar en kan per direct beginnen. Ik sta open voor cursussen en opleidingen om mijzelf verder te ontwikkelen. < De opleiding heb ik gevolg aan de ….. te…… en ik heb stage gelopen in het ….. ziekenhuis op de volgende afdelingen: < Mocht u nog vragen hebben, mijn sollicitatie zou ik gaarne mondeling willen toelichten. < < In afwachting van uw antwoord verblijf ik, < < Met vriendelijke groet, < < < Naam Bijlage: Curriculum Vitae Bekijk ook deze handige tips bij het schrijven van een open sollicitatiebrief

100 succesvolle sollicitatiebrieven

Briljante Antwoorden Tijdens Uw Sollicitatie