Voorwoord voorbeeld

Voorwoord voorbeeld
Hoe schrijf ik nu een goed voorwoord is een veel gestelde vraag. Onderstaand vind je een voorbeeld van een voorwoord, welke je kan gebruiken als leidraad voor het schrijven van een voorwoord.

Voor meer handige tips bij het schrijven van een voorwoord kijk hier:

Schrijf jij ook een geweldige scriptie?

Hoe schrijf ik een scriptie of these?

Hoe schrijf ik een scriptie

Leesbare scriptie

Voorwoord

Na ongeveer zes maanden hard werken ligt mijn afstudeerrapport hier voor u klaar. Wat mij betreft was dit eerder geweest, maar het empirische onderzoek en met name de dataverzameling stond dit niet toe. Toch is dit alles zeer soepel verlopen en ben ik tevreden over het resultaat. Het is na mijn bachelor thesis het tweede onderzoek dat ik geheel individueel doe. Ik moet zeggen dat het mij alles is meegevallen en dat ik er veel van heb geleerd. Dit neemt niet weg dat ik werken in een goed team prefereer.
Ik heb de afstudeerstage bij Organisatie X als plezierig ervaren en wil hierom ook alle personeelsleden die aan dit rapport hebben bijgedragen bedanken. Ik hoop natuurlijk dat het rapport een bijdrage levert aan de verdere professionalisering van ORGANISATIE X. Zonder dat ik hopelijk iemand te kort doe, zou ik graag in het bijzonder een aantal mensen willen bedanken.
Ten eerste mijn afstudeerbegeleider vanuit de, de heer. Ik heb de gesprekken die ik met u gehad heb steeds als nuttig en plezierig ervaren. Door uw commentaar ben ik geen enkele keer vastgelopen en kon ik altijd verder.
Ten tweede mijn begeleider vanuit ORGANISATIE X de heer. Bedankt dat ik bij veel gesprekken en overleggen aanwezig mocht zijn, ik heb hier veel van opgestoken. Daarnaast ben ik blij dat ik het vertrouwen en de vrijheid heb gekregen om het op mijn manier te doen.
Als laatste wil ik mevrouw bedanken voor het mee mogen doen aan het project, ik vond het van toegevoegde waarde voor mijn afstuderen.
Ik wens u als lezer veel plezier met het doorlezen van mijn afstudeerrapport. Mochten er nog vragen zijn dan kunt u altijd contact met mij opnemen door te mailen naar

Naam
Datum

Alle informatie op deze site is gratis, het enige wat we van u vragen is de website te delen met vrienden of aangeven dat u het bericht leuk vond.